U bent hier

De keuken is één van drukste plekken in het huis. En hier zijn ook een groot aantal bacteriën zoals Listeria en Salmonella aanwezig.

Keuken

De keuken is een van de drukste plekken in huis. Vandaar dat we hier een belangrijke hoeveelheid gevaarlijke bacteriën aantreffen, zoals Listeria of Salmonella, die een voedselvergiftiging kunnen veroorzaken.

De oppervlakken die in contact komen met onze handen en (rauw) voedsel zijn belangrijke dragers. Ze verzamelen allerlei ziektekiemen van over het hele huis. Denk maar aan alles wat in contact komt met zowel handen als voedsel : klinken, potten, snijplanken, koelkast, kookgerei, messen, doeken, etc.

Als we onze handen en al deze zaken niet goed hygiënisch onderhouden; kunnen wijzelf en onze gehele omgeving geïnfecteerd geraken. Daarom heeft SANYTOL desinfecterende onderhoudsproducten ontwikkeld zonder bleekwater die niet agressief zijn voor u en uw omgeving. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om bacteriën te bestrijden en om te voorkomen dat ze zich verder verspreiden in en om uw huis.